ISTRAŽIVANJE Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava

Šta možete da saznate o muškarcu analizom položaja dok spava

Avaz.ba
25.05.2020 15:28

Ilustracija

Foto: Arhiv

Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava. Tu, na krevetu pored vas, leži čitava priča o njegovim uspjesima i porazima.

– Ako lice duboko zagnjuri u jastuk, to znači da je već isplanirao cio život, ali i da je veliki paničar. Spava li uvijek čvrsto zatvorenih usta, to upućuje na zaključak da je duboko u sebi ogorčen i bijesan. Stoga se bacite na posao i otkrijte zašto je takav.

– Muškarac koji se sakriva ispod jorgana je povučen, a i tehnike zavođenja su mu strane. Ima mnogo prijatelja koji uživaju u njegovom društvu. Katkad je toliko isfrustriran da bi želio da pobjegne od svega i svakoga.

– Ukoliko spava u zgrčenom položaju, tako da mu ruke dodiruju koljena, a da se brada oslanja na grudi, ustanovićete da je duboko u sebi nesrećan. Ipak, ako tako spava samo povremeno, nemojte da paničite, jer je to samo pokazatelj da je veoma nesiguran u sebe.

– Muškarac koji spava tako da se razbaškari po cijelom krevetu ima snažnu ličnost i voli da sve drži pod kontrolom. On u životu nema mnogo nedoumica, niti je nesiguran. S lakoćom mijenja radna mjesta i stiče nova iskustva. Mana mu je što je ponekad previše sebičan, ali budite strpljivi – s vremenom će vam pokazati da umije da bude pažljiv i saosjećajan.

– Spava li pravo poput svijeće, to znači da puca od samopouzdanja i pozitivne energije. Nijedan problem za njega nije previše ozbiljan i nerješiv. Katkada vas može iznervirati što smatra kako je u svemu najbolji, najljepši i najpametniji, a ponekad što previše radi pa zbog posla zanemaruje i vas i prijatelje.

– Ukoliko i sada spava sa omiljenim plišanim likom iz djetinjstva, znači da je riječ o veoma brižnoj osobi, najsrećnijoj kada je okružena voljenim ljudima. On obožava da bude u centru pažnje, ali mu to niko ne zamjera jer je veoma draga i nesebična osoba.

Tagovi

Muškarac Krevet

Komentari

NA VRH