KAO U HOROR FILMU

Viralni hit: Iza ogledala u svom kupatilu pronašla tajanstveni stan, pa sve snimila kamerom

Unutar tajnog prostora od kojega se diže kosa na glavi, pronalazi otvorene prozore i hrpu vreća za smeće

A. K.

Snimak je objavila na TikToku

Foto: TikTok


Nakon što je Samanta Hartso (Samantha Hartsoe) pronašla čitav trosobni stan skriven iza ogledala u  svom kupatilu u Nju Jorku (New Yorku), odlučila je ignorirati lekcije bilo kojeg dobrog horor filma - i istraživati ​​dalje, piše Guardian.

- Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene - rekla je ova stanovnica Ruzvelt Islanda (Roosevelt Islanda) za NBC Nju Jork (NBC New York). 

Kazala je da nije mogla izdržati da ne sazna šta se nalazi s druge strane njene kupaonice.

Šokantno otkriće

Njena avantura, koja se dogodila početkom ovog mjeseca, bila je čudna čak i za pojmove često bizarnog njujorškog tržišta nekretnina. Ova 26-godišnjakinja je svoje otkriće dokumentirala na društvenoj mreži što su pogledali milioni gledatelja i njeno iskustvo usporedili su s filmovima poput Parazita i Kandimena (Candymana).

U nizu sada viralnih TikTok videozapisa, Hartso prvo vidi hladan propuh u svojoj kupaonici, dovoljno jak da joj otpuše pramenove kose. Zatim pogleda iza svog ogledala i otkriva skriveni stan.

Iako šokirana, pričvrsti na glavu improvizirana prednja svjetla i masku, naoruža se čekićem i popne se kroz rupu na zidu kupaonice.

Izjava o odricanju odgovornosti za videozapis upozorava da bi takvi postupci "mogli rezultirati ozbiljnom ozljedom", ali ona ipak biva neozlijeđena.

- Sada si u drugoj dimanziji - govori na snimci njezin cimer. 

Znak života

Unutar tajnog prostora od kojega se diže kosa na glavi, pronalazi otvorene prozore i hrpu vreća za smeće. Otkriva i praznu flašu s vodom, koju naziva "znakom života".

- Očekivala sam da će neko biti ovdje, pogotovo kad sam našla tu flašu s vodom - rekla je i dodala da je to jako uplašilo.

No, nakon temeljite istrage zaključila je da su potrgani podovi, izloženi cjevovodi i nedostatak WC-a ili kade učinili prostor nemogućim za život.

Kakav je to zapravo stan i dalje ostaje tajna. Kaže da ni njezini upravitelji zgrade ne razumiju to u potpunosti.

Za sada izbjegava kupaonicu koliko god je to moguće, šaljivo pripisujući barem dio masovne privlačnosti svog videa želji Njujorčana da pronađu barem jedan dodatni kvadratni metar prostora iza zidove svoje kupaonice.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na