DRUŠTVENE MREŽE

Baka koja ne propušta nijedan fitnes izazov postala senzacija

Otkako je objavila svoj prvi TikTok video u aprilu 2020, prikupila je više od 117.000 pratilaca i više od 2.2 milona lajkova

A. F.

Baka postala senzacija

Foto: AGENCIJE


Erika Riško (Rischko) je 81-godišnjakinja koja je na TikToku je postala popularna zbog svojih videa na kojima izvodi različite fitnes izazove.

Otkako je objavila svoj prvi TikTok video u aprilu 2020, prikupila je više od 117.000 pratilaca i više od 2.2 milona lajkova.

- Odgovor je bio nadasve pozitivan, što mi se učinilo vrlo uzbudljivim jer sam cijeli život bila vrlo nesigurna - rekla je Riško u intervjuu.

Kako je tada ispričala, odlučila je da se pridruži društvenim mrežama nakon što je pandemija uzrokovala zatvaranje teretana i studija za vježbanje.

Rekla je da je kćerka uvjerila da snimi nekoliko video zapisa na kojima izvodi vježbe, koje će podijeliti s prijateljima i porodicom na Instagramu. Ali niko nije očekivao da će postati baš toliko popularna.

- Moja je kćerka otkrila TikTok jer su se neki plesni izazovi prikazivali na njemačkoj televiziji, a aplikacija je postala vrlo popularna tokom pandemije - kazala je Riško.

Više o temi TikTok

KUĆNI LJUBIMCI
Pas probao mineralnu vodu, šokirao ga je okus

Više o:

TikTok Fitnes
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na