PREDSTAVNICI BRZINE

Rimac, BMW, Porsche održali zabavnu trku

Ekipa Carwow ih je okupila i priredila jednu zabavnu, iako u potpunosti neravnopravnu trku

M. B.

Da li „obični“ sportski automobili imaju ikakve šanse protiv Nevere

Foto: YouTube


Svjetski predstavnici brzine, Porsche, BMW i Rimac, održali su zabavnu trku i pokazali koji od njih je ubjedljivo prvi. Nije baš da su iz istih klasa, ali ovo su pravi predstavnici brzine, svaki u svom segmentu. Rimac Nevera je električni hiperautomobil, Porsche Taycan je električni sportski model, dok je BMW M5 Competition tradiconalni sportista. 

Vjerovatno je već svima jasno da će Rimčeva Nevera u trci na 400 metara poraziti sve pred sobom, ali to nije zaustavilo poznati YouTube kanal Carwow da se malo poigra sa pitanjem da li „obični“ sportski automobili imaju ikakve šanse protiv Nevere.

Ekipa Carwow ih je okupila i priredila jednu zabavnu, iako u potpunosti neravnopravnu trku - pogledajte kako je to izgledalo.

Kako prenosi zimo.dnevnik.hr na pisti su se okupili Porsche Taycan Turbo S i BMW M5. Iako ta dva automobila zajedno još uvek imaju manje brojke u performansama od Nevere (Nevera ima 1.914 konjskih snaga, a Taycan Turbo S i M5 zajedno imaju 1.800 konjskih snaga), u priloženom videu možete pogledati kako su prošli pored hrvatske tihe i brze zvjerke.

Više o temi Porsche Taycan

PROMOCIJE
Ukazala se nova sportska zvijer
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na