VJEŽBA SVAKODNEVNO

Mama “zapalila” društvene mreže: Mnogi tvrde da izgleda bolje od kćerke

Prije dvije godine krenula je na fitness kako bi zadržala svoju liniju, a tada je počela i dijeliti odjeću sa svojom kćerkom

Šrli redovno vježba. AGENCIJE

A. F.

9.8.2021

Dvadesetogodišnja Lauren Madsen na društvenim mrežama redovno prima komentare od drugih korisnika koji ostaju oduševljeni izgledom njene 41-godišnje majke Šrli Džarvis (Cheryl Jarvis) te joj govore kako izgleda kao njena sestra.


Kako piše The Sun, mladolika mama oduševljena je pozitivnim komentarima, a svoj mladoliki izgled prepisuje strogom režimu treniranja i pravilne prehrane.

– Mnogi ne mogu vjerovati da sam Laurenina mama. Uvijek su u šoku i misle da smo sestre. Lijep je osjećaj čuti da izgledam mlado. Lauren mi definitivno pomaže u održavanju mladosti jer mi daje najbolje modne savjete i pokazuje mi koje kozmetičke proizvode trebam kupiti – ispričala je ona.


Prije dvije godine krenula je na fitness kako bi zadržala svoju liniju, a tada je počela i dijeliti odjeću sa svojom kćerkom.  Šrli ima cilj osnažiti žene svih dobi i priznaje da vježba gotovo svakodnevno.

– Ustajem u 5 ujutro kako bih vježbala i to pet puta sedmično. Sada pomažem drugim ženama s programom treninga s tegovima jer sam i osobna trenerica. Fitness ne znači provesti sate na traci za trčanje i jedenje samo salate. Jedem uravnoteženo i vikendom popijem koju čašu prošeka – objasnila je.

Uz to, posljednje tri godine odlazi na tretmane botoksa. Iako je posljednjih godinu dana morala napraviti pauzu od procedure zbog pandemije koronavirusa, i dalje je vodila računa o svojoj koži s raznim kremama i tretmanima. U svemu tome pomogla joj je kćerka, koju opisuje kao svoju najbolju prijateljicu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.