BIZARNO

Muškarac sakrio 40.000 KM u kamin, a žena ga upalila: Skoro sam se onesvijestio

Moja žena nije znala da sam ondje sakrio dionice, rekao je muškarac

Novac izgorio u kaminu. FACEBOOK / ILUSTRACIJA

A. O.

30.12.2022

Bizran incident dogodio se jednom paru iz Italije, a božićni praznici su im se pretvorili u noćnu moru. U kaminu je bio novac u vrijednosti 20.000 eura (40.000 KM).

Jedan je Rimljanin ispričao za talijanski Il Messengero kako je sakrio ušteđevinu u obliku obveznica u kamin, i to bez znanja supruge.


Loša odluka

Muškarac je izjavio kako je mislio da je to sigurno mjesto u kući koje lopovi sigurno neće pretraživati, ali nije računao na to da će njegova supruga odlučiti upaliti kamin nešto ranije nego inače.

- Moja žena nije znala da sam ondje sakrio dionice. Svake godine prije paljenja vatre premještam novac. Kada sam vidio plamen, skoro sam se onesvijestio - rekao je.


Novac u plamenu

On kaže kako nije očekivao da će se kamin paliti još nekoliko dana, s obzirom na to da temperature u Rimu nisu dotad zahtijevale dodatno grijanje, ali supruga je odlučila kreirati blagdanski ugođaj u kući te je upalila kamin.

Kada joj je muž rekao što se nalazilo u kaminu, dionice više nije bilo moguće sačuvati, a bračni par će vjerojatno zauvijek pamtiti ovaj Božić kao jedan od najgorih, piše talijanski list.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.