RAZBIJTE DOSADU

Društvene igre odlična su alternativa u novogodišnjoj noći

The Crew je kooperativna igra koja igrače u ulozi astronauta vodi u svemirsku avanturu

Društvene igre će vas zabaviti. PRINTSCREEN

A. O.

31.12.2022

Nova godina nastupa večeras, a u pojedinim zemljama već je uveliko počelo slavlje. Ipak, ako ste se odlučili za kućnu varijantu slavlja sa prijateljima, društvene igre su odlična alternativa za zabavu večeras.

Jedna od igara je Code names.

Igra Code names. PRINTSCREEN

Ova zabavna društvena igra namijenjena je za najmanje dva i najviše osam igrača, piše Index.hr. Igra se u parovima, pri čemu jedna osoba svom saigraču daje asocijacije koje je moguće povezati sa zadanim riječima.

Na temelju informacija saigrač mora pogoditi na koje je riječi njegov partner ciljao, pri čemu treba izbjeći riječi suparničkih parova. Osim toga, po svaku cijenu treba izbjeći i bombu, riječ koja automatski znači kraj partije i gubitak boda.

Partija traje oko 15 minuta, a igra je namijenjena za igrače starije od 14 godina. 

Društvena igra The Crew. PRINTSCREEN

Društvena igra The Crew

The Crew je kooperativna igra koja igrače u ulozi astronauta vodi u svemirsku avanturu.

Igra sadrži čak 50 misija koje imaju različite razine kompleksnosti. Cilj svake misije je da svaki pojedini astronaut ispuni lični ili kolektivni cilj. Partija traje oko 20 minuta, a igrati može od dvije do pet osoba.

Igra je namijenjena za igrače starije od deset godina.

Mysterium Park. PRINTSCREEN

Mysterium Park je kooperativna igra za najmanje dvoje i najviše šestero igrača. Cilj svakog igrača je uz pomoć crteža saigračima dati informacije o nestalom upravitelju zabavnog parka.

Otkako je upravitelj netragom nestao u zabavnom se parku događaju čudne stvari. Lokalni vidovnjaci uvjereni su da parkom luta duh i pokušavaju stupiti u kontakt s njim ne bi li dokučili što se ustvari zbiva.

Ova je društvena igra namijenjena za igrače starije od 10 godina, a partija traje od 30 do 45 minuta. 

Živi zid. PRINTSCREEN

Živi zid jednostavna je društvena igra u kojoj je cilj iz zida izgurati što više cigli a da pritom s vrha zida ne padne nestašni Hampti Dampti.

Igru može igrati od dvoje do četvero igrača, a dobna granica je četiri godine. 

Letter Jam. PRINTSCREEN

Letter Jam je kooperativna igra riječi za najviše šest igrača.

U svakom krugu igre igrač dobiva slova koja ne smije vidjeti, ali ih mogu vidjeti svi ostali igrači. Oni potom pokušavaju pronaći riječi koje se mogu sastaviti od vidljivih slova.

Cilj je na temelju tragova pogoditi sva slova i tako dešifrirati skrivenu riječ. Partija traje oko 30 minuta, a igra je namijenjena za igrače starije od osam godina.


Travel trivia. PRINTSCREEN

Travel trivia

Igra koja će vas povesti na put oko svijeta u 300 pitanja. Igra se sastoji od pitanja o odmoru u gradu, zatim o cestovnom i željezničkom prometu te zanimljivostima iz cijelog svijeta. 

Travel trivia predstavlja vrhunski izazov za iskusne putnike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.