OPĆINA NOVO SARAJEVO

Užasan prizor u Sarajevu: Najezda žohara, građani šokirani

Sve se ovo dešava 100 metara od Doma zdravlja Omera Maslić, kao i 50 metara udaljenosti od vrtića Kekec i 100 metara zračne linije do fabrike hljeba i peciva Klas, navodi Dučić

Žohari jedu ostatke hrane ispred stambene zgrade. Facebook

E. Ć.

26.10.2022

Vijećnik Općine Novo Sarajevo Arslan Dučić oglasio se na Facebooku gdje je, uz izvinjenje sugrađanima zbog prizora, objavio fotografiju žohara ispred jedne stambene zgrade.

- Ista je samo produkt realnog stanja iz MZ Malta - Općina Novo Sarajevo. Naime, ovo su žohari koji su se okupili da pojedu ostatke hrane ispred stambene zgrade i radnje Textile House. 

Sve se ovo dešava 100 metara od Doma zdravlja Omera Maslić, kao i 50 metara udaljenosti od vrtića Kekec i 100 metara zračne linije do fabrike hljeba i peciva Klas - navodi Dučić.

Ističe da u blizini ima još poslovnih prostora, te da smatra da je alarmantno stanje zbog čega je zatražio da se naloži hitna dezinfekcija prostora. 

- Ovaj slučaj ću prijaviti našoj inspekciji, a ona neka po službenoj dužnosti proslijedi drugim nadležnim organima koji trebaju da reaguju - dodao je Dučić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.