ZANIMLJIV DOGAĐAJ

Renomirani ljekar Gabor Mate i Jelena Đoković održavaju susret uživo u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu

Govoriće se o ranom razvoju, stresu i bolestima zavisnosti

Jelena Đoković i dr Gabor Mate. Smart Vision

N. Č.

6.10.2023

U utorak, 10. oktobra, Bosanski kulturni centar postaje epicentar interesovanja, dok renomirani lekar dr Gabor Mate i Jelena Đoković, suosnivačica i globalna direktorica Novak Đoković Fondacije, dolaze u Bosnu i Hercegovinu kako bi održali niz predavanja i radionica.

Dr Gabor Mate, priznat kao ekspert u oblastima ranog razvoja, stresa i bolesti zavisnosti, prvi put će se obratiti publici u BIH i regionu. Prije samog početka predavanja, zakazanog za 18:00 časova, dr Gabor Mate i Jelena Đoković će dati ekskluzivne izjave za medije, obećavajući dubok uvid u teme koje će biti obrađene tokom susreta.

Očekuje se da će ova jedinstvena prilika privući pažnju brojnih stručnjaka, istraživača i javnosti uopšte. Iako će predavanje biti zatvorenog tipa, medijska pokrivenost događaja obećava da će informacije i znanje koje će biti podeljeni na ovom susretu dopreti do šireg kruga ljudi u Bosni i Hercegovini.

Ovaj događaj se smatra važnim korakom ka širenju svijesti o značaju ranog razvoja, stresa i problema zavisnosti, te ukazivanju na moguće rešenja i pristupe ovim izazovima. Dr Gabor Mate i Jelena Đoković, svojim bogatim iskustvom i znanjem, obećavaju da će pružiti dragocjene uvide i inspiraciju prisutnima na susretu uživo u Bosanskom kulturnom centru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.