SPLIT

Strašan moron: Premlatio trudnicu pred dvoje djece - zbog parkinga

Svima je pružena ljekarska pomoć

Incident se desio u naselju Mejaši. Ilustracija

A. Ču. / Avaz.ba

14.6.2019

U četvrtak oko 19 sati 66-godišnjak je drvenom letvom pretukao troje ljudi, među njima i 33-godišnju trudnicu kojoj je slomio ruku, a tukao ju je pred maloljetnom djecom, izvijestila je splitska policija o incidentu u gradskoj četvrti Mejaši, piše 24sata.hr.

Muškarac (66) vidio je 33-godišnju trudnicu i njeno dvoje maloljetne djece kako izlaze iz kuće i idu prema automobilu. Nesretna žena automobil je prije posjete parkirala između dvije kuće, na mjesto oko kojeg se dva susjeda dugo spore. Napadač je vrebao kada će trudnica izaći iz kuće, a potom je uzeo letvu i krenuo u napad.

Mlatio ju je pred dvoje maloljetne djece i slomio joj je ruku. Vidjevši šta se događa i čuvši vrisku, iz kuće u kojoj je trudnica bila u posjeti, istrčali su 61-godišnjak i 59-godišnjakinja. Pomahnitali muškarac i njih je počeo mlatiti letvom.

Svima je pružena ljekarska pomoć. Tako je 61-godišnjaku utvrđena teška povreda u vidu prijeloma prsta ruke dok je prijelom kosti šake zadobila 59-godišnjakinja. Muškarcu koji je pravdu tjerao s letvom utvrđene su lakše tjelesne ozljede u vidu podljeva dok je trudnici slomljena ruka.

Šta reći nego strašan ''moronluk''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.