SMIJEŠNO

Ko je sina ratnog zločinca Arkana stavio pored Konora Mekgregora

Zajedno sa velikim MMA zvijezdama

Piše: N. Demirović

8.1.2021

Arkanov sin među zvijezdama. Printscreen

Da se o njemu pišu hvalospjevi, to baš i nije rekao novost, ali sada se krenulo korak dalje. Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana i srbijanske pjevačice Svetlane Ražnatović, već neko vrijeme bavi se boksom, a u Srbiji se utrkuju da ga predstave što većom zvijezdom. 

Na stranu što prema relevantnom "Boxrecu" (jednostavno se može provjeriti) još nikada nije pobijedio ni jednog relevantnog borca, tamošnja javnost ne posustaje. Pred njim padaju kao pokošeni, devet puta je slavodobitno napustio ring protiv "veća za napucavanje", ali sada je "zaslužio" posebnu čast.

Nekada poznati TV kviz slagalica, emitira se i dalje na RTS-u državnoj televiziji u Srbiji, a takmičarima je bilo ponuđeno da spoje poznate MMA borce i njihove države. Osim što Arkanov nasljednik nije MMA borac, mnogi će se složiti nije ni bokser, zanimljivo je da su i njega svrstali među MMA zvijezde. 

Našao se zajedno sa borilačkim veličinama poput Mirka Filipovića, Konora Mekgregora (Conor McGregor), Fjodora Emilijanenka, Andersona Silve... Dovoljno da se slika s RTS-a širi internetom i izaziva smijeh.

Ponuđeno u kvizu. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.