PREMIJER SLOVENIJE

Golob viđen sa 20 godina mlađom misicom: Sumnja se da su u vezi

Robert je nju upoznao preko njene sestre Urške

Golob i Gaber. AA / INSTAGRAM

A. O.

9.1.2023

Premijer Slovenije Robert Golob (55) i 20 godina mlađa misica Tina Gaber (35) viđeni su zajedno u trgovini namještaja, potom na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je prenosila talijanska privatna televizija Canale 5.

Slovenski mediji počeli su špekulirati da su njih dvoje u vezi.

Robert je nju upoznao preko njene sestre Urške, koja mu je prvo bila pomoćnica u energetskoj kompaniji Gen-I, a sad je zaposlena u kabinetu premijera.


Tina Gaber poznato je lice slovenske estrade. Bila je Miss Hawaiin Tropica i bivša djevojka pjevača Jane Plestenjaka, a mediji su pisali kako je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem.

Golob je prethodno bio u braku Janom Nemec, ali prošle godine objavljeno je da se razvode te da će premijer nadalje živjeti sam s djecom.


Premijer Tinu Gaber prati na društvenim mrežama i lajka njezine objave, ipak još nije potvrdio da se među njima razvilo nešto više od prijateljstva.

Tina je, međutim, već bila viđena u izbornom stožeru Roberta Goloba još u aprilu prošle godine, a od tada su u nekoliko navrata viđeni zajedno u javnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.