SVIJET Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država nakon Milerovog svjedočenja

Tramp: To je bilo tri godine sramote i gubljenja vremena

On je optužio demokrate da su "u dosluhu" sa medijima i više puta ponovio da će njegovi protivnici "veoma gadno izgubiti" na predstojećim izborima

E. Ma. / Avaz.ba
25.07.2019 07:01

Tramp: Demokrate sebi nanijele štetu

Foto: AFP

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp (Trump) novinarima ispred Bijele kuće komentirao je saslušanje Roberta Milera(Mueller).

- Cijela ova stvar bila je tri godine sramote i gubljenja vremena za našu zemlju - kazao je Tramp.

Dodao je da je da misli da su demokrate, tokom ispitivanja Milera, "nanijele sebi štetu za 2020." On je optužio demokrate da su "u dosluhu" sa medijima i više puta ponovio da će njegovi protivnici "veoma gadno izgubiti" na predstojećim izborima.

On je takođe kritizirao i samu istragu, rekavši da je Robert Miler uradio loš posao, ali, po svemu sudeći, nije imao šta da radi. 

Na novinarsko pitanje je li zabrinut zbog toga što može da bude optužen nakon što ode sa dužnosti, on ga je okarakterizirao kao "lažne vijesti".

Bivši specijalni istražitelj američkog ministarstva pravde Robert Miler u srijedu je branio integritet istrage navoda o ruskom uplitanju u američke izbore tokom dramatičnog kongresnog saslušanja i ponovio je da nije oslobodio predsjednikaTrampa optužbe za opstrukciju pravde, niti je, kako je sam predsjednik tvrdio, potpuno opravdao Trampa. 

Komentari

NA VRH