KALIFORNIJA

Neočekivan zaokret: Princ Hari i Megan pobjegli iz Kanade

Nalaze se u izolaciji sa sinom

Megan i Hari: Pronašli novi dom. Arhiv

Avaz.ba

26.3.2020

Princ Hari (Harry) i njegova supruga Megan Markl (Meghan Merkle) pobjegli su iz Kanade usred pandemije koronavirusa i trajno su se preselili u Kaliforniju, objavio je ekskluzivnu informaciju večeras "The Sun".

Kako je objavljeno, oni su se privatnim letom uputili u područje Los Anđelesa prije zatvaranja granica između Kanade i SAD-a. "Suseksi" će imati novi dom u blizini Holivuda, gdje trenutno žive u izolaciji sa svojom desetomjesečnom bebom Arčijem (Archie). 

- Hari i Megan zavijek su napustili Kanadu. Granice su se zatvarale i letovi su se zaustavljali. Morali su otići. Ali taj je potez bio planiran neko vrijeme. Shvatili su da u Kanadi iz različitih razloga neće uspjeti i žele se nalaziti na području Los Anđelesa. Tamo imaju veliku mrežu podrške. Na njima se temelji njihov novi tim holivudskih agenata, PR-ova i poslovnih menadžera. Megan ima puno prijatelja tamo i, naravno, tamo joj je mama - izjavio je izvor.

Inače, vjerovalo se da će njih dvoje razmotriti povratak u Veliku Britaniju, ali sada je izvjesno da od toga nema ništa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.