DRAMA

Megan i Hari se opet sele

Megan ima mnogo prijatelja i članova porodice u svom rodnom gradu Los Anđelesu i zato par želi podijeliti svoje vrijeme između Kanade i Kalifornije

Megan i Hari. Agencije

Avaz.ba

7.2.2020

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) traže novi dom u Los Anđelesu, jer planiraju provoditi više vremena u Kaliforniji. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa od odstupanja odsjedaju u Vankuveru, u vili vrijednoj 10 miliona funti. 

- Oni vole Kanadu, ali razgledaju kuće i u Los Anđelesu. Najvjerovatnije će imati kuće u oba mjesta - tvrdi blizak prijatelj mladog para.

Megan ima mnogo prijatelja i članova porodice u svom rodnom gradu Los Anđelesu i zato par želi podijeliti svoje vrijeme između Kanade i Kalifornije. 

Njih dvoje vjeruju da je Los Anđeles savršen za njihov opušten životni stil i da će provoditi više vremena u prirodi, na planinarenju ili u šetnji. 

Uživaju u tihom i mirnom životu, prakticiraju jogu, Megan kuha i često idu u duge šetnje. Najviše vole sjediti kod kuće s Arčijem (Archie) i psima, prenosi "Mirror".



Megan i Hari. Agencije

Megan je često pisala o svom odrastanju u Južnoj Kaliforniji na svojoj sada već nepostojećoj stranici "The Tig".

- Rođena sam i odrasla sam u Los Anđelesu. Ja sam djevojka Kalifornije koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu riješiti sve vaše probleme - objasnila je Megan na svojoj stranici.

Podsjetimo, Hari i Megan trenutno unajmljuju luksuznu vilu u zapadnom dijelu Vankuvera. Kako bi se osigurali, postavili su kamere oko vile i na plaži te postavili ceradu između dva stabla kako ih fotografi ne bi mogli fotografirati. Vila "Mille Fleurs" već ima veliku bijelu ceradu koja prekriva metalni ulaz na kojem stoji znak zabrane prilaska.

Njihovi advokati su prošlog mjeseca izdali javno i pravno upozorenje medijima, kada je Megan fotografirana kako šeta s Arčijem i psima. U međuvremenu su kanadski tabloidi pisali kako je Megan kontaktirala kapetana brodskog taksija nakon što je odbio prevesti japanske fotografe kako bi fotografirali vilu mladog para. Kapetan broda je vojvotkinju opisao kao realnu, slatku i iskrenu osobu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.