NAKON SKANDALOZNOG SPOTA

Oglasio se Nenad Stevandić: U videu je sve tačno

Mladići, akteri spota, razgovaraju o tome kako su "protjerali" Srbe s Kosova i iz Hrvatske te kako su ih "zavadili" u BiH

Piše: Avaz.ba

Nenad Stevandić

Foto: Agencije


Politički spot Ujedinjene Srpske koji je izazvao oštre komentare dijela javnosti, prikazuje tri mladića za istim stolom u jednom lokalu u Banjoj Luci, a po govoru se može zaključiti da su iz BiH, s Kosova i iz Hrvatske. 

Mladići, akteri spota, razgovaraju o tome kako su "protjerali" Srbe s Kosova i iz Hrvatske te kako su ih "zavadili" u BiH. Nakon toga, u spotu im prilazi četvrti muškarac, koji kaže kako je Republika Srpska "sada ujedinjena". Trojica mladića potom bježe iz ugostiteljskog objekta.

Opis: spot

youtube

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, nakon poliitčkog spota koji su mnogi opisali skandaloznim, oglasio se na Twitteru.

- Zbog nevjerovatno velike pažnje i reakcija na video, moram reći da je u njemu sve tačno. Slavi se 'Oluja' u Hrvatskoj, martovski i svi progoni na Kosovu, a iz FBiH stižu slične ideje, o čemu skoro svi ćute. Mi ne ćutimo! Pozivi na jedinstvo nisu retrogradni, već su bit našeg opstanka. Hvala! - naveo je Stevandić.

Opis: Nenad

Twitter

NA VRH

Komentari