TREBINJE

Nenad Stevandić u Trebinju podržao kandidata SNSD-a Mirka Ćurića

Nadamo se da ćemo biti šampioni ne u RS, nego i u BiH, naveo je Stevandić

Stevandić podržao kandidata SNSD-a. P. Mucović

Piše: P. Mucović / Avaz.ba

19.9.2020

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Trebinju da imaju dobre odnose sa SNSD, te da će na predstojećim lokalnim izborima podržati Mirka Ćurića, kandidata SNSD za gradonačenika ovog grada, kao da ga podržavaju i u programskim načelima.

- Nadamo se da ćemo bitno doprinijeti da Trebinje bude još jače i veće, da se ljudi vraćaju, da se pokreću novi i proizvodni i turistički potencijali i da ćemo u tome biti šampioni ne u RS, nego i u BiH, da ćemo se jednako radovati tom uspjehu u Banjaluci i u Trebinju jer smo saborni, ujedinjeni, oslonjeni jedni na druge, istakao je Stevandić I dodao da je zadovoljan organizacijom i napretkom stranke, te da se nada dobrim rezultatima na predstojećim lokalnim izborima.

Prema riječima Mirka Ćurića, aktuelnog gradonačelnika Trebinja i kandidata na predstojećim izborima za ovu funkciju, zahvalan je Gradskom odboru Ujedinjene Srpske i gospodinu Stevandiću za podršku njegovoj kandidaturi.

- Zajedno je napravljena koaliciona platforma od 2020. do 2024. godine, na osnovu toga, ali i svega što je ranije učinjeno, nadamo se podršci. Djela su vidljiva i upravo na osnovu tih djela na narodu je da ih prepozna i nadamo se velikoj podršci i našem velikom radu", zaključio je Ćurić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.