AKCIJA U BIJELJINI

Prikupljaju pomoć za bolesne studentice

Za liječenje potrebna značajna sredstva

Lj. Lj.

Građani daju svoje priloge

Foto: Lj. Ljubojević


U organizaciji Saveza studenata Bijeljina, studenti Fakulteta poslovne ekonomije, Pedagoškog, Poljoprivrednog i Pravnog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja finansijskih sredstava za liječenje dvije studentkinje ovog univerziteta, Vanje Mirković, koja ima karcinom kostiju, i Dajane Lazarević, koja se nalazi u stanju svjesne kome, nakon teške povrede glave, kao posljedica pada sa bicikla.

Neophodna su značajna finansijska sredstva za njihovo liječenje.

  • Simbolična prodaja kolača

    Simbolična prodaja kolača

    Foto: Lj. Ljubojević


Kristina Koprivica, predsjednik Saveza studenata Bijeljina, kaže da već tri dana studenti obavljaju simboličnu prodaju kolača u Centru za visoko obrazovanje i na gradskom trgu.

- Pokušali smo animirati građane, kako bi se i oni uključili u ovu humanitarnu akciju svojim skromnim prilozima. Zahvaljujući lokalnim slastičarnicama, „Mocart“ i „San Marko“ dijelimo kolače prolaznicima. U akciju su se uključile i bijeljinske firme „Sport vision“ i „Mega drvo“ koje su uplatile po 500 KM za liječenje studentkinja. Iskazana je ljudska i kolegijalna solidarnost, kada su bolesne studentkinje u pitanju. Nadamo se pozitivnom ishodu, što se tiče njihovog izlječenja - kaže Koprivica.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na