IZBORI 2018.

Predizborni skup SBB-a u Tuzli: Provest ćemo sve obećane projekte jer smo pokazali da to možemo i znamo

S obzirom na to da je većinom bila mlada populacija, na skupu je naglašeno da su kadrovi i kandidati SBB-a mudri i sposobni da mlade ljude motiviraju da ostanu u svojoj BiH

Sa sinoćnjeg skupa

Pres-centar SBB-a

20.9.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

U prepunoj kongresnoj dvorani hotela „Tuzla“ sinoć je, pod sloganom “Biraj moćnu BiH”, održana tribina mjesnih odbora Sjenjak, Ši Selo i Gornja Tuzla, gdje su predstavljeni kandidati za sve nivoe vlasti ispred Gradskog odbora Tuzla. 

Na skupu su se obratili Bahrudin Hadžiefendić, predsjednik Kantonalnog odbora Tuzlanskog kantona i nosilac za Parlamentarnu skupštinu BiH, te Nedžad Hamzić, predsjednik Gradskog odbora Tuzla i nosilac liste za Skupštinu TK.

S obzirom na to da je većinom bila mlada populacija, na skupu je naglašeno da su kadrovi i kandidati SBB-a mudri i sposobni da mlade ljude motiviraju da ostanu u svojoj BiH i da su to dokazali kroz projekte koje su kao SBB provodili.

Jedan od najprepoznatljivijih projekata je upravo u resoru Bahrudina Bate Hadžiefendića, gdje je Kantonalno ministarstvo zdravstva osmislilo i s evidencije nezaposlenih u mandatu ministra Hadžiefendića zaposlilo 137 doktora medicine i stomatologije. SBB garantira da će i u drugim oblastima provesti slične projekte.

Na skupovima su se, osim navedenih, predstavili i govorili kandidati SBB-a za kantonalni, Federalni i Državni parlament. Doktorica Enisa Ramić i prof. dr. Sejfo Zahirović s državne liste, Edina Imamovic i Adi Huremović s federalne liste te doktor Almir Salkić i Adi Selman s kantonalne liste.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.