ZENIČKO-DOBOJSKI KANTON

Počela kampanja OO SBB-a Kakanj

Pod sloganom "Uz narod Kaknja"

Az. S.

3.9.2016

Ispred novih prostorija OO SBB-a Kakanj, koje se nalaze u ulici ZPO na broju 52 u Kaknju, zvanično je započela kampanja ove stranke za predstojeće lokalne izbore.

U razgovoru sa šefom Izbornog štaba Abdulahom Delibašićem, saznajemo da je i gradu na nekoliko lokacija počela promocija kandidata i stranke za ove izbore.

- Prvi predizborni skup bit će održan u Brnjicu gdje će se predstaviti nosilac liste i svi kanditati stranke za OV Kakanj. "Uz narod Kaknja" je naš slogan za ove izbore i sigurni smo u dobar rezultat jer je narod prepoznao u prethodnih sedam godina da je stranka i njen predsjednik Fahrudin Radončić doprinio da se stanje u zemlji umnogome popravi na bolje - kaže Delibašić.

Početkom kampanje zadovaoljan je i predsjednik OO SBB-a Kakanj Enver Merdić koji je dao podršku svim kanditatima, uz obećanje da će biti na svim promotivnim skupovima.

Na listi Saveza za bolju budućnost za OV Kakanj naći će se sljedeći kandidati: Jasmin Mušanović (nosilac liste), Mensura Bečirhodžić, Mirnes Merdić, Enver Hadžić, Arnala Karahodžić, Rizah Haračić, Semir Mušija, Sadeta Hadži Emir Mušija, Arnel Trako, Ajla Kurešepi, Sajid Kovač, Aid Terzić, Irma Mušija, Halim Šemić, Irfan Mešić, Eldina Alajbegović, Alem Zahirović, Fahrudin Šehagić, Emina Goga, Mugdin Gorak, Vahidin Velispahić, Lejla Kubat, Naida Kaldžija, Sanel Škulj, Sabira Merdić, Elmin Softić, Jasna Hodžić, Semir Berbić, Sabina Brkan, Osman Gađun, Senaila Selimović, Melisa Arnautović i Azerin Salihbegović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.