BLISKOST

Majka otkrila kako hrani kćerku: Ljudi mi govore da sam pedofil i da je zlostavljam, a ovo je istina

The Sun

9.11.2018

Šeron Spink (Sharon ,50), mama iz Jorkšira, svoju kćerku doji skoro punu deceniju i svijet je zgrožen.

Ova majka je, vjerovali ili ne, tek skoro prestala dojiti svoju kćerku - tačnije, prije dva mjeseca, kada je djevojčica i zvanično napunila devet godina.

- Zbog toga su me mnogi nazivali "pedofilkom" i govorili da zapravo zlostavljam dijete. Morala sam da krijem da je dojim, ali ne žalim, jer smo se za to vrijeme nevjerovatno zbližile i žao mi je svih majki koje su uskraćene za ovako lijepo iskustvo - kaže ona medijima.

Kako kaže, čim se porodila, donijela je odluku da će dojiti djevojčicu sve dok ona sama ne riješi da je dosta.

- U posljednjih nekoliko mjeseci tražila je da je dojim uglavnom kad je preumorna ili nervozna. Iako je stalno govorila da želi prestati sisati kad napuni 10 godina, što bi bilo u aprilu sljedeće godine, izgleda da su stvari prirodno došle kraju i drago mi je što je tako. Nedostajalo bi mi naše dojenje da se okončalo iznenada. Ovako je sve išlo prirodnim tokom - priča ona.

Inače, Šeron je po profesiji glumica, a ima još troje djece - Kim (30), Saru (28) i Izabel (12). Njih, kaže, nije tako dugo dojila i sada joj je žao zbog toga jer smatra da je zbog dojenja mnogo bliža s najmlađom kćerkom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.