ZANIMLJIVO

Ova žena je bila uvjerena da zbog dlaka na licu neće moći pronaći ljubav

Index.hr

27.5.2019

Bradata žena, koja je dugo bila uvjerena da zbog dlaka na licu neće moći pronaći ljubav, udala se i progovorila o svojoj vezi, a njen suprug je priznao kako se bojao da će ga ona odbiti, piše "Daily Mail".

Sve je počelo kad je Litl Bir Švarc (Little Bear Schwarz, 36) objavila status na Facebooku u kojem traži nekoga da je izvede na spoj. Javio joj se 45-godišnji  Tobijas Bradik (Tobias Bradick), a prije nego što su ušli u vezu, godinu su se družili kao prijatelji.  

- Mislio sam da će reći: 'Hvala, ali prestani biti ljigavac'", priznao je on tokom gostovanja u britanskoj televizijskoj emisiji "This Morning". Danas su u sretnom braku, a tvrde da su poligamni.

Litl Bir od 14. godine pati od sindroma policističnih jajnika zbog čega ima problema s pretjeranim rastom dlaka. Otkrila je da je 16 godina skrivala svoj problem te bi pod tušem brijala lice i prsa kako bi se poštedjela srama.

- Bilo je teško kad sam bila mlađa. Ljekari nisu znali zašto imam toliko dlaka i nisu mi mogli pomoći. Nikad mi niko nije rekao da ih jednostavno pustim. Nisam imala taj izbor - kaže Litl Bir.

Stvari su se promijenile kad se u 31. godini preselila u Sijetl. Prijavila se na jedno takmičenje s bradama i pobijedila. Nakon toga se potpuno prestala brijati, no priznala je da joj je bilo teško pronaći ljubav.

- Nije bilo teško naći nekoga ko bi izašao sa mnom, ali je teško bilo naći nekoga kome ne bi smetalo da ga vide sa mnom ili bi pristao na stigmu muškarca koji je u vezi s bradatom ženom - kaže ona.

Tobijas je sa svoje strane priznao da se odmah zaljubio u nju.  

- Bila je tako iskrena i draga osoba. Nije bila lažna. Odmah sam je poželio bolje upoznati. Bio sam nervozan jer sam mislio da će me odbiti, ali odmah smo kliknuli i počeli se družiti - ispričao je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.