LIFESTYLE

Najluđi oglas dana: Prodajem profilnu fotografiju za Facebook, mogućnost zamjene za auto ili motor

A.Z.

18.7.2017

Kad se jedan oglas na Index Oglasima uspije istaknuti među 200.000 oglasa od kojih je 21.000 automobila i gotovo 97.000 nekretnina onda je jasno da se radi o nečem posebnom.

Jedan od najoriginalnijih oglasa do sada objavio je "Korisnik007", a naslov glasi "Prodajem profilnu sliku za društvene mreže".

Naziv fotografije je "Audijencija", a snimljena je u rano proljeće 2013. godine u Maksimiru. Na fotografiji se nalazi upravo oglašivač koji kulerski, prekriženih nogu, sjedi na, kako on kaže, naslonjaču za intelektualno njihanje. Dodao je i kako je izvedba naslonjača klasična dok je on zauzeo eksplicitno avangardan stav.

Nije potpuno jasno nalazi li se u kući ili stanu, ali vidljivo je da nije vani na suncu. Unatoč tome na glavi ima sunčane naočale i atraktivnu kapu. Iako je cijela kompozicija sama od sebe i više nego interesantna i ima sve što je potrebno za jednu dobru profilnu fotografiju, Korisnik007 na to je dodao i jedan bonus.

Naime, s Korisnikove desne strane nalazi se njegov pas Zeus po čijem se stavu vidi da je ponosan na svoga vlasnika i njegovo umijeće stvaranja dobre profilne slike za društvene mreže.

Korisnik007 ima i jednu važnu poruku za budućeg kupca ove fotografije: "Kupnjom se budući vlasnik obvezuje da će ovo djelo čuvati u maniri dobrog gospodara te da će na taj način držati do integriteta osobe s fotografije."

Slika će ići osobi koja za nju ponudi najviše novaca, a početna cijena iznosi ni više ni manje nego 5.500 eura! Vlasnik je, međutim, fleksibilan i nudi mogućnost zamjene za auto ili motor, ali ne stariji od 2010. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.