ZANIMLJIVOSTI

Poznata glumica ima genijalan trik da spriječi dječije nestašluke

Telegraf.rs

9.6.2018

Glumica Dru Barimor (Drew Barrymore) zna kako je biti mama, a mi je volimo zato što je ostala objema nogama na zemlji i uvijek otvoreno priča o svemu što joj se dešava u životu, a sada ima savjet za sve roditelje čija su djeca nemirna.

Kao majka dvoje djece, mora biti pametna i kreativna i znati kako da im doskoči i spriječi ih da naprave haos. Njen trik se krije u jednoj igrački – balonima od sapunice. Sprečavanje dreke i vriske djece njoj je lako i u tome joj pomažu balončići. 



- Trik za smirivanje djece kojim se koristim, pogotovo u ljetnim mjesecima, su baloni od sapunice. Ne možete da vrištite i pravite nestašluke kada pušete balone. Možete da pravite buku dok se smijete balonima koji pucaju i dok pokušavate da ih uhvatite. To je odlična tehnika da im skrenete pažnju s nestašluka - napisala je ona.

Balončići nisu samo zabavni za igranje s njima i za jurnjavu napolju, oni su sada rješenje za mnoge roditeljske muke s djecom.

Ako je ovo upalilo za Dru Barimor da smiri petogodišnju kćerku Oliv (Olive) i četverogodišnju Frenki (Frankie) - probajte, a ona vam garantira da onda nećete izlaziti iz kuće bez spravice za balončiće. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.