KIOSK

Neodoljivi prizori: Švedska kraljevska porodica pohvalila se idiličnim ljetnim fotografijama

Posebno oduševili najmlađi članovi palače

Twitter

Tportal.hr

21.8.2018

Poznati po uvijek originalnim i posebnim portretima, pripadnici švedske kraljevske podijelili su s javnosti najnovije službene fotografije na kojima su posebno oduševili najmlađi članovi palače.

U seriji fotografija koje je snimio kraljevski fotograf pripadnici švedske monarhije pokazali su svoju opuštenu i nesvakidašnju stranu. Tema portreta je ljeto u Skandinaviji kojom su odlično prikazali kako se na sjeveru provode topli mjeseci.

72-godišnji kralj Karl Gustaf (Carl Gustaf) u društvu supruge kraljice Silvije pojavio se na fotografiji gdje pozira uz najstariju kći, princezu Viktoriju (Victoriju), koja će ga naslijediti na tronu. Uz njih su spremno pozirali i princezin suprug, princ Daniel, a osmjehivali su se i njihova šestogodišnja kćerkica Estel (Estelle) te dvogodišnji sin Oskar (Oscar).

I‘m speechless😍 The Crown Princess Family with King and Queen💕

A post shared by Swedish Royal Family💕 (@swedish_royals) on

The Crown Princess Family❤️

A post shared by Swedish Royal Family💕 (@swedish_royals) on

Kraljevski mališani pokazali su svoje zaigrano lice i u zasebnim portretima. Spontana fotografija na kojoj princeza Estel grli mlađeg brata sve je oduševila. Iste je reakcije izazvao i solo portret princeze Estel s bijelim ponijem.

Princess Estelle apparently loves horses😍🐴

A post shared by Swedish Royal Family💕 (@swedish_royals) on

Na službenim fotografijama švedskog dvora našao se i brat princeze Viktorije, jedini muški nasljednik kralja Karla Gustafa. U društvu supruge princeze Sofije i dječice smjestio se princ Karl Filip (Carl Philip), kojeg prozivaju jednim od najzgodnijih prinčeva na svijetu.

Fotografiranje nije zaobišlo ni treće dijete švedskog kralja, princezu  Medelin (Madeleine). Objavljena je zajednička fotografije njene porodice na kojoj se nalazi sa suprugom britansko-američkim poduzetnikom Kristoferom Onilom (Christopherom O’Neillom) i djecom princezom Leonore, princom Nikolom te najmlađom princezom Ejdrien (Adrienne).

At Solliden earlier this summer. ☀️ Photo: Anna-Lena Ahlström

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.