IZNENAĐENJE

Znate li da se Trampova kćerka uopće ne zove Ivanka?

Baš kao što je njen stariji brat Donald dobio ime po ocu, izgleda kako se majka odlučila drugo dijete nazvati upravo po sebi

Ivanka Tramp. Arhiv

Piše: D. H.

8.10.2020

Kćerka kontroverznog američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump) i njegove prve supruge Ivane Tramp oduvijek je u javnosti i putem medija bila predstavljana pod imenom Ivanka, no sada je otkrila kako to uopće nije njeno pravo ime .

Uspješna i zgodna Ivanka Tramp, koja danas radi kao savjetnica i desna ruka svome ocu, američkom predsjedniku Donaldu Trampu i sama je jednom prilikom na Twitteru otkrila kako se zaista zove.

- Moje pravo ime je Ivana. Na češkom je Ivanka nadimak za Ivanu, kao što je Bobby za Robert', napisala je 35-godišnjakinja, koja je ime Ivana naslijedila od majke Ivane Tramp, prve Donaldove supruge.

Baš kao što je njen stariji brat Donald dobio ime po ocu, izgleda kako se majka odlučila drugo dijete nazvati upravo po sebi.

Nadimku je lijepa Ivanka očito ostala jako privržena, pa se on zadržao i zato su mnogi mislili kako joj je on i pravo ime. Osim toga, ime njezna dizajnerskog brenda također glasi Ivanka Tramp, pa nitko nije ni pomislio da se zapravo radi o izvedenici od pravog imena.

No možda je zapravo samo htjela da ne dolazi do nesporazuma kada se u javnosti spominje njezina majka, a kada ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.