URNEBESNO

91-godišnjak postao hit zbog izjave nakon vakcinisanja protiv Covida

Martin Kenion (Martin Kenyon) dao je intervju za CNN i nasmijao mnoge

Penzioner koji se vakcinisao protiv Covid-a dao urnebesnu izjavu. CNN

D. H.

9.12.2020

91-godišnji penzioner umirovljenik iz Velike Britanije postao je hit nakon što je zakasnio na termin za cijepljenje protiv Covida-19.

Martin Kenion (Martin Kenyon) dao je intervju za CNN i nasmijao mnoge otkrivši da je zakasnio jer "nigdje nije mogao pronaći vražji parking". Otkrio je i kako je došao do vakcine te priznao da nije bio baš zadovoljan ručkom.- Nazvao sam bolnicu i pitao što to rade, to cijepljenje. Oni su me nakon toga ispitivali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12:30. Naravno da nigdje nisam mogao pronaći vražji parking pa sam zakasnio. Svejedno sam sada ovdje, bio sam unutra i uredno su me stavili na popis, objasnio je.

- Otišao sam i poprilično loše ručao, a onda sam se vratio i bili su spremni za mene. I ne, uopće nije boljelo - nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno, dodao je.

- Ne namjeravam dobiti prokleti virus jer imam unuke i namjeravam dugo živjeti kako bi mogao sudjelovati u njihovim životima. Nema smisla da sad umrem kad sam ovoliko poživio, zaključio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.