POSTOJE PRAVILA

Žene joj papreno plaćaju da ih nauči kako da manipulišu muškarcima

Žene dijeli u tri kategorije, te ih upoređuje sa životinjama – jelen je otjelotvorenje ženske energije, krava sve radi sama i umorna je, a konj predstavlja mušku stabilnu energiju kojoj žene treba da teže

Margarita Nazarenko. Twitter

A. F.

10.10.2022

Margaritu Nazarenko druge žene “papreno” plaćaju da ih nauči da manipulišu muškarcima. Vodeći se njenim učenjima, mogu da dobiju sve što požele, ali za to postoji jedno pravilo.

Ključ uspjeha je da žene prihvate svoju ženstvenost i da se prepuste sopstvenim strastima, a pravilo je, ističe ona za strane medije, jednostavno – povećaj energiju i sva su ti vrata otvorena.

- Ako želite da muškarci rade sve za vas, ojačajte svoju ženstvenost. Oni žude za ženstvenošću i kada je dobiju, ispunjeni su - kaže Margarita koja je u braku sa imućnim hirurgom.

Žene dijeli u tri kategorije, te ih upoređuje sa životinjama – jelen je otjelotvorenje ženske energije, krava sve radi sama i umorna je, a konj predstavlja mušku stabilnu energiju kojoj žene treba da teže. Ona je kroz lični primjer objasnila šta podrazumijeva prethodno navedena izjava.

- Cio život pripadam grupi konja. Željela sam da plaćam račune, a zauzvrat sam ganjala muškarce koji nisu željeli da budu sa mnom - kaže Margarita, te manipulaciju muškaraca definiše kao “uticaj na vješt način”.



Kako je dalje objasnila u intervjuu za “New York Post”, njena manipulacija ne podrazumijeva “prevaru partnera”, naprotiv, ona podrazumijeva način na koji će obje strane profitirati iz određene situacije i dobiti ono šta žele. Primjera radi, nedavno je izmanipulisala svog supruga da otputuje na željena odredišta.

- Simon je želio da kupi kamper, a ja sam djelovala zainteresovano za njegov san. Otišli smo u Las Vegas, a potom smo proveli i nezaboravno vrijeme u Los Anđelesu i San Francisku. Pravilo je da žene ne bi trebalo da tjeraju svoje muževe da promijene način života, već da utiču na njihove odluke - rekla je Margarita.

- Na primjer, ako želite da vaš partner počne da ide u teretanu jer ima višak kilograma, trebalo bi da i sami to počnete da radite. Umjesto da im govorite šta moraju da urade, pokažite im šta ste spremni da uradite za njih. Oni će vas pratiti. Poenta je usmjeriti njihov san na ono što želite - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.