VLASNIK TWITTERA

Čudni pokreti Ilona Maska su hit na mrežama

Pojavljivanje Maska na bini izazvalo je različite reakcije publike, a milijarder je dok je publika zviždala napravio nekoliko prilično čudnih pokreta

Ilon Mask: Plesao na čudan način. TWITTER

A. F.

17.12.2022

Ilon Mask (Elon Musk) bio je gost iznenađenja tokom nastupa komičara Dejva Čapela (Davea Chappellea) u San Francisku, a njegovi čudni pokreti su ubrzo postali hit na društvenim mrežama.

Pojavljivanje Maska na bini izazvalo je različite reakcije publike, a milijarder je dok je publika zviždala napravio nekoliko prilično čudnih pokreta.

- Dame i gospodo, napravite buku za najbogatijeg čovjeka na svijetu -  rekao je Čapel dok je publika istovremeno aplaudirala i zviždala.

- Zvuči kao da su neki od ljudi koje ste otpustili u publici - našalio se Čapel.


Prethodno je Mask nasumično zaplesao pred publikom na predstavljanju Teslinog programa električnih sportskih vozila još tokom 2020. godine, a čini se da se na društvenim mrežama ne mogu “zasititi” plesnih pokreta direktora Tesle.

Zahvaljujući nastupu s Čapelom spomenuti snimak je ponovo postao hit na mrežama. Na Twitteru su njegove plesne “sposobnosti” izazvale niz komentara, a mnogi su zapravo hvalili Ilona uprkos njegovim “upitnim” pokretima.

Pisali su da je bitno ne shvatati sve ozbiljno i uživati u trenutku što je Mask i učinio. Drugi nisu bili tako blagi te su iskoristili priliku da se našale s osnivačem Tesle tvrdeći da ne pleše “već šalje poruku vanzemaljcima”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.