VIRALAN VIDEO

Pas uživao u vožnji automobilom, a onda mu je prisjelo

Video je u roku od jednog dana pregledan više od 1,7 miliona puta, a brojni korisnici su ostavili i komentare ispod objave

Prvo je uživao u vožnji. Twitter

M. Z.

9.8.2023

Psi većinom uživaju kad se voze s vlasnicima u automobilu i pas korisnice TikToka @tarynbankerd nije izuzetak. Dokaz za to je kratki snimak koji je korisnica jučer objavila na svom profilu, a na kojem možemo svjedočiti sreći njenog psa tokom nedavne vožnje. 

@tarynbankerd Poor guy, loves his car rides but hates the vet…#dogs #tiktokdogs #vet #carride #anatolianshepherddog #anatolianmix #golden #goldenmix #dogsoftiktok #doglife ♬ Sneaky Friends - Eitan Epstein Music

No, sve se promijenilo kada je pas ''saznao'' odredište svog putovanja. Osmijeh mu je istog trena nestao s lica i stoički je počeo gledati u zgradu koja se nalazila ispred njega i na kojoj je bio natpis "Veterinarska bolnica".

Video je u roku od jednog dana pregledan više od 1,7 miliona puta, a brojni korisnici su ostavili i komentare ispod objave.

"Kako samo gleda tu zgradu. Misli si: ‘Ne mogu vjerovati da si ovo učinila’", "Mislim da zna čitati", "Prilično sam sigurna da si mu slomila srce", "Osjeća se prevareno", samo su neki od komentara, piše Index.hr.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.