LJEPOTA I MODA

Kako izgledati dobro nakon leta

Lijepa i na putovanju

(J. Be.)

22.7.2014


Putovanja na romantične destinacije itekako su uzbudljiva, no let avionom našoj koži ne radi usluge.

Zbog kombinacije stresa, suhog zraka i iscrpljenosti, već nakon nekoliko sati koža može biti dehidrirana, a lice izgledati umorno, no želiš li izgledati super i kad izađeš iz aviona i odmah krenuti u akciju - donosimo nekoliko prijedloga za osvježavanje koje možeš napraviti i na aerodromu.

1. Hidratiziraj kožu

Na putovanja avionom uvijek nosi mini bočicu termalne vode za osvježavanje kože. To će licu vratiti vlagu i svjež izgled te ti pomoći da se osjećaš čišće.

2. Pametno se našminkaj

Prije samog putovanja, pažljivo odaberi make up look. Fokusiraj se na lijepe trepavice, dugotrajno sjenilo ili crtu tušem te zanimljivu boju ruža koja će odmah osvježiti lice. Nemoj nanositi puno pudera kako bi koža mogla disati.

3. Transparentni puder

Transparentni puder u prahu ili kamenu pravo je kozmetičko čudo koje u trenu matira kožu te dopušta da lice i dalje izgleda prirodno. Uvijek ga nosi sa sobom.

4. Dobar izbor frizure

Nemoj eksperimentirati s raskošnim valovima, ako znaš da na tvojoj kosi neće izdržati dugo. Odaberi zgodnu pundžu, pletenice ili neku treću frizuru koja će satima izgledati dobro i koja će omogućiti da ti kosa ne pada po licu za vrijeme leta.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.