NEKOLIKO SAVJETA

Tajnje ljepote Kris Džener

Opsjednuta je svojom kožom

A. F.

Opsjednuta je svojom kožom

Foto: ARHIV


Mama klana Kardašijan (Kardashian) Kris Džener (Jenner) podijelila je svoje trikove uz koje i u poznijim godinama uspijeva imati besprijekoran ten i sjajnu kožu. Otkrila je i da planira lansirati liniju svojih preparata za njegu kože.

- Prije nekih četiri ili pet godina odlučila sam da želim pokrenuti liniju proizvoda za njegu kože i napravili smo neke uzorke. Tako da imam liniju proizvoda s kojom sam zadovoljna i koja je spremna za tržište. Kada će biti dobar trenutak, za godinu ili možda dvije, izaći ćemo na tržište- otkrila je ona u nedavnom intervjuu.

Opsjednuta kožom

- Opsjednuta sam svojom kožom i uvijek sam vodila dobru brigu o njoj. Na prvi tretman lica u kozmetičkom salonu otišla sam kad sam bila vrlo mlada djevojka i zapravo nikad nisam prestala. Koža mi je uvijek bila prioritet - rekla je Džener.

INSTAGRAM

Ima jednostavnu rutinu

- Mislim da je jako bitno da i starije žene shvate kako briga o koži nije komplicirana - rekla je.

Iako nikada nije u detalje otkrila svoju rutinu brige o koži, jasno je da vjeruje u moć dobre hidratantne kreme i tretmana za lice.

Pazi na zube

- Pobrinite se da nabavite novu četkicu za zube svake tri sedmice. Vaša usta su kao sveti gral vašeg tijela i jako je važno brinuti o zubima. Nemojte zaboraviti zube čistiti koncem svaku večer - zaključila je.

Više o temi Kris Jenner

Više o:

Kris Jenner Koža
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na