LEPRŠAVE KOMBINACIJE

Suknja-hlače savršen izbor za vruće ljetne dane

Odlično će izgledati uz ravne sandale ili tenisice, ali i uz cipele na petu

Odlično će izgledati uz ravne sandale ili tenisice, ali i uz cipele na petu. ILUSTRACIJA

A. F.

19.5.2021

Proljeće i ljeto idealna su prilika za lepršave kombinacije, a i ova nam je sezona donijela mnoštvo raskošnih modnih trendova. Uz svestrane haljine i suknje koje u spoju s razigranim uzorcima i romantičnim detaljima izgledaju zaista neodoljivo, u ormaru svake žene svoje će mjesto pronaći i jednostavne široke hlače.

I ove su se sezone među najpopularnijim modelima istaknule upečatljive culotte hlače koje zbog svog širokog kroja i lepršavih materijala od kojih su napravljenje vizualno podsjećaju na suknje pa su poznatije i pod nazivom suknja-hlače ili pak lažna suknja. Zbog širokih su nogavica vrlo praktične i ugodne za nošenje te su savršen izbor za vruće ljetne dane.

Široke culotte hlače osvježit će svaku tvoju kombinaciju, a moći ćete ih nositi u svakoj prilici, bilo da je riječ o ležernom odlasku na kafu s prijateljicama, outfitu za posao ili pak nekoj svečanijoj prilici. Odlično će izgledati uz ravne sandale ili tenisice, ali i uz cipele na petu. Suknja-hlače u toplijim danima možete kombinirati sa svojim omiljenim majicama na kratke rukave, topovima ili pak uz romantičnu bluzu.


U aktualnim kolekcijama ističu se suknja-hlače u raznim modelima, bojama i uzorcima. Tu su klasični jednobojni modeli idealni za posao i formalnije prilike, dok ćemo šarene suknja-hlače od lepršavih materijala ili one od trapera rado nositi kao dio svojih ležernih kombinacija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.