MODNI DODATAK

Torbe u bež nijansama su sinonim za ljetne dane

Više temperature unijeti će promjene unutar ormara pa će naše svakodnevne kombinacije biti puno prozračnije

A. F.

Tokom ljeta mnogi su skloniji svijetlim nijansama

Foto: ILUSTRACIJA


Topliji dani su nam napokon stigli, a uskoro i službeno počinje ljeto. Više temperature unijet će promjene unutar ormara pa će naše svakodnevne kombinacije biti puno prozračnije.

Uz omiljene odjevne komade za ljeto, ono bez čega nijedan outfit neće biti potpun je i upečatljiva ljetna torba. Tokom ljeta sklonije smo nešto svjetlijim nijansama i prirodnim materijalima, a to vrijedi i kad su u pitanju modni dodaci.

Osim svestranih cekera i pletenih torbi koji su sinonim za ljeto, još jedan model koji se ovog ljeta istaknuo u mnogim kolekcijama high street brendova su i torbe u bež nijansama koje su savršen izbor za svakodnevno nošenje u gradskim kombinacijama.

Torbe u bež nijansama najčešće dolaze u kombinaciji s platnom, antilopom ili prirodnim materijalima i kožnim detaljima i djeluju zaista upečatljivo te će se sigurno uklopiti u baš svaki ljetni outfit. Kad je riječ o torbi za svakodnevno nošenje, vrlo nam je važno da ona bude prostrana i prije svega praktična, ali i vizuelno privlačna - a bež torba donosi spoj svega navedenog.

Više o temi Ljeto

SAVJETI STRUČNJAKA
Njega kože tokom ljetnih dana

Više o:

Ljeto Torba
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na