U TRENDU

Foilyage: Nova senzacija u svijetu bojenja kose

Budući da je u 2021. godini fokus stavljen na prirodno isto pravilo vrijedi i za kosu odnosno frizuru - što prirodnije to bolje

Pomoću balayage tehnike možete postići vrlo prirodan look. PINTEREST

A. F.

17.8.2021

Balayage je tehnika bojanja kose koja već godinama suvereno vlada na ljestvici popularnosti kada je riječ o bojenju kose.

Budući da je u 2021. godini fokus stavljen na prirodno isto pravilo vrijedi i za kosu odnosno frizuru - što prirodnije to bolje. Pomoću balayage tehnike možete postići vrlo prirodan look pramenova koji izgledaju kao da su nastali djelovanjem sunca na vašu kosu. Taj trend se i dalje nastavlja no samo se nadograđuje njegova tehnika.

Foilyage je podvrsta balayagea koja se na kosi izvodi pomoću aluminijskih folija. PINTEREST

Foilyage je podvrsta balayagea koja se na kosi izvodi pomoću aluminijskih folija. Isto kao i ombre tehnika i balayage tehnika, foilyage, u cilju ima postići svjetliju kosu koja će izgledati vrlo prirodno. Ono što je bitno kod foilyage tehnike jest da se korijen kose ostavi prirodnim odnosno da se ne premazuje s bojom. Na taj ćete način postići izrazito lijepi prirodni look. S foilyage tehnikom nećete biti čest gost u frizerskim salonima jer održavanje foilyage pramenova je nevjerojatno lako.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.