JEDNOSTAVNI TRIKOVI

Kako vizuelno povećati grudi?

Na raspolaganju vam je puno grudnjaka s push up umecima koje daju volumen vašem poprsju I tako vizualno povećavaju grudi

Grudi je moguće vizuelno povećati uz pomoć nekoliko trikova. ILUSTRACIJA

A. F.

5.9.2021

Iako će se neke žene prvo odlučiti za estetski zahvat i tako povećati svoje grudi, velik dio ipak traži manje radikalna rješenja.

Grudi je moguće vizuelno povećati uz pomoć nekoliko trikova koji će pomoći svakoj ženi, a jednostavni su i ne zahtijevaju puno truda.

Pravi grudnjak

Pravi grudnjak može učiniti čuda kada su male grudi u pitanju. Na raspolaganju vam je puno grudnjaka s push up umecima koje daju volumen vašem poprsju I tako vizualno povećavaju grudi.

Pravilan odabir odjeće

Jednostavan način da vam grudi izgledaju veće je da nosite haljine ili košulje koje imaju uzorak oko poprsja. Uzorci s vodoravnim prugama automatski daju dojam da imate veće grudi. Slično tome i majice ili haljine s detaljima ili nekim drugim teksturama oko poprsja su super rješenje



Konturisanje

Konturisanje grudi vam možda zvuči suludo, ali je najbolje rješenje za otvorene haljine ili košulje.

Nakit

Slično kao i odjeća s uzorcima oko poprsja, tako I nakit oko vrata vizuelno povećava grudi. Duge ogrlice, posebno one s privjescima na lancu prirodno padaju između grudi te stvaraju iluziju većih grudi zbog načina na koji padaju. Pokušajte dodati dugačku ogrlicu s privjeskom svom omiljenom odijelu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.