BESPRIJEKORAN IZGLED

Điđi Hadid otkrila tajnu svoje ljepote

Poznata manekenka preporučuje da se uvijek konsultujete sa frizerom i da vam stručnjaci preporuče preparate za njegu kose, prema njenom tipu

Điđi Hadid posvećuje mnogo pažnje izgledu. AGENCIJE

A. F.

20.2.2022

Zahvaljujući svom besprijekornom izgledu i ogromnom uticaju Điđi (Gigi) Hadid ostvarila je brojne ugovore sa najprestižnijim modnim kućama.

Pored savršenih outfita, ova ljepotica poznata je i po blistavoj koži, prirodnom make-up-u i savršeno razbarušenoj valovitoj kosi na kojoj joj mnogi zavide, ali od sada i vi možete postići ovaj savršeno-nesavršeni look.

Samoljepljivi vikleri su savršeno rješenje za svaki tip kose, posebno ako želite da povećate njen volumen izjavila je Gigi.

- Volim da ih nosim tokom sušenja kose ili nakon toga za postizanje extra volumena. Veličinu viklera birajte prema dužine vaše kose, ali i na osnovu toga kakav izgled želite da postignete - rekla je.


Iako mnoge žene praktikuju pranje kose svaki dan, ona ne spada u tu grupu. Prečesto pranje kose isušuje vrhove, a potencira mašćenje korijena kose. Vrlo je važno da odredite i tip svoje kose.

Poznata manekenka preporučuje da se uvijek konsultujete sa frizerom i da vam stručnjaci preporuče preparate za njegu kose, prema njenom tipu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.