LJETNA SEZONA

Ovo je prirodni piling koji će vaša stopala voljeti

Upamtite, piling će najbolje djelovati ako ga nanesete na vlažna stopala koja su se neko vrijeme otapala u toploj vodi

Piling uklanja mrtve stanice sa stopala. ILUSTRACIJA

A. F.

3.8.2022

Ne moramo ni naglasiti kako smo i službeno ušli u ljetnu sezonu - dovoljno je da pogledate kroz prozor i jasno vam je vrijeme za slatke sandale i natikače kojima se veselimo proteklih nekoliko mjeseci. 

Zbog visokih temperatura sve što želimo jest hodati bosi i pokazati svoju pedikuru - no, čini nam se kako naša stopala i nisu toliko spremna za ljeto koliko smo mislili...

Ako tražite način kako brzo i jednostavno dovesti stopala u top formu i ponovno ih učiniti glatkima i mekima te se riješiti slojeva mrtve kože  prirodan  piling za stopala  će vas oduševiti već pri prvom korištenju!


Sastojci

½ šoljica morske soli

½ šoljica himalajske soli

¼ šoljica njegujućeg ulja od marelice

3 kapi ulja od eukaliptusa

3 kapi esencijalnog pepermintovog ulja


Upute

Pomiješajte morsku i himalajsku sol u maloj zdjelici. Dodajte ulje od marelice, eukaliptusovo ulje i esencijalno pepermintovo ulje u slanu smjesu i dobro promiješajte drvenim štapićem dok se namirnice ne povežu u kompaktu smjesu nalik na piling.

Zagrabite malo smjese iz posude i nanesite na vlažno stopalo te masirajte stopalo kružnim pokretima, fokusirajući se na grube dijelove stopala s kojima imate problem poput peta i žuljevite, grbave kože. Dobro isperite vodom i osušite stopala.

Upamtite, piling će najbolje djelovati ako ga nanesete na vlažna stopala koja su se neko vrijeme otapala u toploj vodi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.