ODLIČAN SAT

Louis Vuitton predstavlja Tambour Street Diver Chronograph 2023.

Tambour Street Diver hronograf je prirodna evolucija poznatog prethodnika iz 2021

E. T.

2.4.2023

Sat Tambour je u srcu Louis Vuitton sahadžijskog puta, više od dvije decenije. Kultni model je istražio sve puteve kreativnosti.

Najnoviji Tambour Louis Vuitton brend je vodootporan do 100 metara i dolazi sa funkcijom hronografa, što je novost za liniju Tambourine. Ovaj sat nagrađen je nagradom Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

Tambour Street Diver hronograf je prirodna evolucija poznatog prethodnika iz 2021. Ne samo da vam hronograf omogućava da mjerite kratko vrijeme tokom takmičenja, već ima i vizuelno upečatljiv dizajn. 

Dodatak funkcije hronografa obezbijeđen je mehanizmom sa samonavijanjem, što je navelo Louis Vuitton da usvoji novu arhitekturu uz zadržavanje originalnog elegantnog dizajna i savršene čitljivosti.

Sa prečnikom od 46 mm, Tambour Street Diver Chronograph nudi asertivnu figuru na zglobu, a također ima tipičan oblik kućišta Tambour, sa bazom većom od otvora na brojčaniku, naglašavajući savršene proporcije sata. Dostupan je u pjeskarenom čeliku sa plavim ili crnim PVD tretmanom, sa uglačanim čeličnim ili odgovarajućim crnim okvirom. Sa svojom sportskom dušom, ovaj sat je prije svega trenutno prepoznatljiv Tambour.

Prema nekim procjenama cijena je oko 11 hiljada dolara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.