U BARBIE STILU

Prvo pojavljivanje nakon poroda: Blejk Lajvli u očaravajućem stajlingu oduzimala dah

Glumica Blejk Lajvli prošetala je crvenim tepihom nešto više od dva mjeseca nakon poroda te plijenila pažnju u ''barbiecore'' stilu

Blejk i Rajan. Instagram / Printscreen

M. Z.

27.4.2023

Nešto više od dva mjeseca nakon što je rodila četvrto dijete glumica Blejk Lajvli (Blake Lively) prvi put prošetala je crvenim tepihom. U društvu supruga Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds) prisustvovala je manifestaciji ''Barnard College’s Annual Gala'' u Njujorku kako bi dodijelila nagradu režiseru Šavnu Leviju (Shawn Levy).


Proljetni stajling

Njen povratak mnogi su proglasili spektakularnim jer je u očaravajućem proljetnom stajlingu oduzimala dah! Slavna glumica odjenula je dugačku bijelu haljinu spuštenih ramena cvjetnog uzorka s potpisom Caroline Herrere i uparila je s kaputom i cipelama u ''barbie'' ružičastoj boji.

Mnogi su komentirali kako je izgledala poput princeze, a tome je pridonijela i valovita kosa stilizirana u glamurozni visoki rep te sofisticirana šminka u osvježavajućim ružičastim tonovima.

Blejk Lajvli time je u potpunosti usvojila ''barbiecore'' stil odijevanja kojem prevladavaju žarke ružičaste nijanse, a ovog proljeća postao je toliko popularan da ga možemo vidjeti na svakom koraku!

Četvrto dijete

- Osjećam se ponosno što sam uopće izašla iz kuće - priznala je Blejk koja je proteklih mjeseci jedina ''pojavljivanja'' imala na društvenim mrežama, dijeleći radosne trenutke iz doma koji dijeli s Rajanom Rejnoldsom i njihovo četvero djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.