FESTIVAL

Najljepša Indijka šokirala Kan: Pojavila se u delikatnoj haljini, a nešto je i ''sijevnulo"

Eša je Kanski festival pametno iskoristila i pokazala se u najboljem svjetlu

Eša Gupta. Instagram / Printscreen

M. Z.

17.5.2023

Na otvaranju 76. izdanja Filmskog festivala u Kanu jedna od najzapaženijih zvanica bila je indijska glumica i manekenka Eša Gupta (Esha).

Spisak gostiju

Ovaj prestižni događaj tradicionalno okuplja neke od najutjecajnijih javnih ličnosti u Evropi, ali i svijetu, a ovog puta na spisku gostiju našla se i slavna Indijka. Eša je Kanski festival pametno iskoristila i pokazala se u najboljem svjetlu.

Atraktivna 37-godišnjakinja na crveni tepih stigla je u veoma seksepilnom, ali istovremeno delikatnom i ženstvenom izdanju.

Ona je izabrala kreaciju s potpisom libanskog dizajnera Nikolasa Žebrana (Nicolas Jebran) koji je poznat po visokoj modi, a riječ je o haljini nježnoroze boje od poluprozirnog organdina s dugačkim, zvonastim rukavima i visokom kragnom.

Ovu efektnu toaletu s jedne strane dekoltea krasi minijaturna "skulptura" od bijelih, trodimenzionalnih cvjetova koja je svakako doprinijela glamuru i ljepoti same kreacije. Inače, posebno izazovan detalj bio je i preduboki šlic koji je dao senzualan pečat izdanju, ali je 37-godišnjoj Indijki napravio i problemčić - u jednom trenutku prilikom hoda otkrio je previše, odnosno pokazala je djelić kože u zoni međunožja.

Bijele sandale

Eša je izdanje zaokružila jednostavnim bijelim sandalama s visokim potpeticama i platformom, te dijamantnim, većim naušnicama. Ona je 2007. bila druga pratilja na izboru za Miss Indije. U kasnijim godinama ostvarila je zavidnu karijeru u Bolivudu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.