URNEBESNO

Dejvid Bekam preuzeo Viktorijin TikTok i našminkao se: "Ovo je moja tajna blistavog izgleda"

Dejvid Bekam na TikTok profilu Viktorije Bekam pokazao je kako izgleda njegova “bjuti rutina”

Dejvid Bekam se šminka. TikTok / Printscreen

M. Z.

24.5.2023

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam (David Beckham) iskoristio je priliku da se pojavi na TikTok profilu svoje supruge Viktorije (Victoria) i da se našali na račun njene linije za njegu kože i makeup brenda. 

Najbolje osvjetljenje

Kako je u satiričnom snimku rekao: “Ako pitate Viktoriju, ovo je najbolje osvjetljenje na kojem snimate ovakve stvari.”


@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

Dejvid Bekam na TikTok profilu Viktorije Bekam pokazao je kako izgleda njegova “bjuti rutina”, tj. kako “prekriva” podočnjake i održava “blistavi izgled”. Bivši fudbaler dobro se našalio na račun velikog broja klipova koji kruže društvenim mrežama, ali i na račun svoje supruge.

-Dakle, stavim malo ovoga, ali moja žena mi kaže da je ovo najbolje mjesto u kući i svjetlo za snimanje ovakvih stvari. Slažem se, ali nemam pojma šta sad radim. Volim da hidriram kožu i da vodim računa o njoj. Naravno, najbolji način da vodite računa o svojoj koži je da koristite proizvode Viktorije Bekam. Blendajte lice kao Bekamovi - rekao je Dejvid.

Kozmetička linija

Naime, Viktorija Bekam već neko vrijeme promovira svoju novu kozmetičku liniju. Prije lansiranja brenda izjavila je da sa 49. konačno prihvata svoj izgled, ali da se nikad pred svojim suprugom nije pojavila, a da nije sredila obrve.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.