MANEKENKA

Hajdi Klum otkrila istinu o brojanju kalorija: Manekenka stala na vagu i iznenadila pratioce

U medijima se pojavila informacija da unosi samo 900 kalorija dnevno, što je ona ubrzo i demantirala

Hajdi Klum - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

25.8.2023

Svjetski mediji prenijeli su vijest o tome kako manekenka Hajdi Klum (Heidi) održava svoju savršenu figuru tako što unosi samo 900 kalorija dnevno. 

Međutim, čim je ta vijest došla do nje, ona je to odmah demantirala.

Hajdi Klum je nedavno odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jednog od njih je interesovalo i koliko kilograma ima ova svjetski poznata manekenka.

Ona je bez oklijevanja stala na vagu i pokazala da ima 62,5 kilograma, a odmah su počele špekulacije kako održava svoju figuru.

Hajdi Klum bez oklijevanja stala na vagu. Instagram

U medijima se pojavila informacija da manekenka unosi samo 900 kalorija dnevno, što je ona ubrzo i demantirala:

- Upravo sam stigla kući i neki prijatelji mi šalju ove članke gdje piše da unosim samo 900 kalorija. Kao prvo, želim da kažem da mislim da nikada u životu nisam morala da brojim kalorije - izjavila je Hajdi, a prenosi latimes.com.

U avgustu 2017. godine "Women's Health" je objavio Hajdinu tipičnu ishranu, zahvaljujući njenom nutricionisti. Ovo je uključivalo doručak, koji se sastojao od tri organska umućena bjelanca sa špinatom, zelenom paprikom, mladim lukom, peršunom, uz malu činiju svježeg voća i čaja bez mlijeka.

Za ručak je manekenka ponekad imala cpuretinu ili piletinu sa basmati rižom, prženo povrće i salatu zalivenu maslinovim uljem. Za večeru se opredijelila za losos ili piletinu sa salatom i povrćem, a za desert je manekenki bila omiljena crna čokolada, sorbet ili grčki jogurt, prenosi Informer.rs.

To je otprilike 1.000 kalorija dnevno.

Ipak, Hajdi je tada dodala i da je bila na večeri tog vikenda, a da su tartufi u sezoni.

- Morala sam da jedem pizzu sa tartufima i tjesteninu s tartufima. Nije da se ne prepuštam uživanjima, ali ne sve vrijeme - otkrila je Hajdi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.