DVIJE VATRE U RINGU

Zakazan najzgodniji bokserski meč u historiji sporta

Najseksi bokserska borba ikada održat će se 9. decembra ove godine u San Francisku i za IBF titulu u bantam kategoriji borit će se svjetska šampionka

Ebeni Bridžis. Instagram

M. Z.

19.10.2023

Dileme više nema - najseksi bokserska borba ikada održat će se 9. decembra ove godine u San Francisku i za IBF titulu u bantam kategoriji borit će se svjetska šampionka Ebeni Bridžis i Avril Meti.

Za Briždis, koju zbog atraktivnog izgleda zovu "Blonde Bomber", to je prva borba od decembra 2022. godine, kada je pobijedila svoju sunarodnjakinju Šenon O'Konel. Poslije borbe je otkriveno da je Bridžis ušla u ring sa slomljenom rukom. Povredu je zadobila na treningu. Ipak, trijumfirala je u osam rundi.

Otad Bridžis i Meti su se više puta sukobljavale na društvenim mrežama, potičući glasine o duelu. Navijači su bili u ekstazi zbog priče o ''najvrelijoj bokserskoj borbi svih vremena“.

- Mislim da bi to bila sjajna borba i definitivno bi se svidjela publici. Samo naše mjerenje uništilo bi Internet - rekla je Bridžis i nije bila daleko od istine.

Razlog je taj što i Ebeni i Avril dodatno zarađuju novac zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Obje se skidaju tokom mjerenja i tako najavljuju mečeve te nema sumnje da će ovaj meč privući ogromnu pažnju, naročito muškog dijela auditorija.

Pogotovo što obje imaju i veoma popularne naloge na "Onlyfans" mreži.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.