MUŠKARCI U DILEMI

Obračun djevojaka u liftu uzdrmao mreže: Pohvalila se bujnim grudima, a onda se suparnica okrenula...

Nijedna se nije pohvalila mozgom ili, recimo, knjigom!“, „Kakvi zlobni komentari, pustite djevojke na miru“, samo su neki od komentara

Snimak je izazvao brojne komentare, a muškarci nisu mogli da odluče koja im se više dopada. Instagram

E. Ag.

27.10.2023

Mlade djevojke često su takmičarski nastrojene i usljed manjka životnog iskustva i samopouzdanja uglavnom svaku drugu ženu doživljavaju kao konkurenciju. Snimak koji se pojavio na TikToku i koji je uzdrmao društvene mreže pokazuje upravo trenutak obračuna dvije mlade i lijepe djevojke koje su se slučajno srele u liftu.

Snimak je izazvao brojne komentare, a muškarci nisu mogli da odluče koja im se više dopada. Na snimku se vidi lijepa i mlada brineta koja se dosađuje u liftu. U jednom trenutku lift je stao, vrata su se otvorila i u njega je ušla također lijepa i mlada plavuša u uskoj sivoj haljini. Odmjerivši je od glave do pete, brineta je raskopčala sako i pokazala svoje bujne grudi utegnute u maleni top. Ona je uživala u zbunjenom pogledu plavokose djevojke u liftu.

A onda je plavuša riješila da pokaže svoje atribute i uzvrati istom mjerom. Ona se kao slučajno okrenula i pokazala kakvom zadnjicom raspolaže. Tijesna haljina je jasno ocrtavala njenu punu, lijepo oblikovanu pozadinu, zbog čega je brineti bukvalno "pozlilo" u sekundi. 

Nakon ovog poteza plavuše ona je brže bolje pokrila svoje bujne grudi i zakopčala do grla, shvativši da je izgubila u ovom obračunu.

Snimak je samo na Instagramu dobio 190.000 sviđanja, dok su mnogi pratioci imali podijeljena mišljenja.

- „Šta li sam to upravo gledao“, „U čemu je fora ovog takmičenja“, „Koliko nesigurnosti na jednom snimku“, „Nijedna se nije pohvalila mozgom ili, recimo, knjigom!“, „Kakvi zlobni komentari, obje su kao bombonice, pustite djevojke na miru“ – samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.