KLJUČNI TRENDOVI

Haljine za najluđu noć

Kombinirajte izreze, providne zone, šljokice, metalik, maksi ili mini… i napravite svoj jedinstveni novogodišnji outfit

Haljine za Novu godinu. Vogue

L. K. P.

31.12.2023

Mnoge djevojke već su odavno kupile savršenu haljinu za novogodišnju noć, ali mnogo je i onih koje to još nisu napravile jer nisu stigle ili jednostavno nisu mogle pronaći haljinu koja im se sviđa.

Donosimo ključne trendove koji vladaju tim trenutkom. Svaki od trendova koji su trenutno u fokusu možete prilagodite svom stilu. Kombinirajte izreze, providne zone, šljokice, metalik, maksi ili mini… i napravite svoj jedinstveni novogodišnji outfit.

Mini 

Naša ljubav prema 2000-im se pokazala toliko snažnom da više nije moguće zamisliti garderobu bez Y2K estetike. Ali za Novu godinu to je samo plus: seksi mini haljine i kratke suknje daju djevojkama samopouzdanje i šarm. Izbor je raznolik, od haljinica od svile, preko tvida, koji se kombiniraju s čarapama u boji, ili uvijek dobrodošle kože…


Mini haljine. pinterest.com

Providne

Ako se još pitate koji je glavni trend, onda je to naked dress: providne haljine koje ostavljaju utisak. Možete nositi til ili čipku, odabrati potpuno proziran model ili se opredijeliti za providne rukave ili stomak…


Dženifer Lopez. Instyle

Odijelo sa suknjom

Najmodernije haljine za Novu godinu 2024. su stereotip. Ako ste osoba koja voli da razbija tabue i navike, onda je vrijeme da probate odijelo i da se osjećate elegantnije, nesvakidašnje i svjetlije. Suknje u kombinaciji sa sakoima i topovima, prslucima, korzetima…

Metalik

Predmeti s metalik efektom mogu transformirati odjeću. Brendovi predlažu spektakularne farmerke, večernje korzete i prsluke, kao i suknje različitih dužina, u kojima sigurno nećete ostati neprimijećeni. Metalik tašnice, sandale, mašti na volju.

S izrezima

Izrezi i prorezi daju stvarima novo značenje. Ne morate da otkrijete previše, možete izabrati diskretniji izgled, ali nemojte zaboraviti – šlicevi i izrezi daju vašem izgledu oštricu i seksepil.


Modna inspiracija. pinterest.com

Gola ramena

Za one koji žele da izgledaju luksuzno i elegantno u novogodišnjoj noći, svjetski brendovi su postavili trend otvorenih ramena.

Maksi haljine

Maksi dužina se svake sezone takmiči s mini: ona ima svoj šarm kome je teško da odolimo. Da biste proslavili Novu 2024. godinu, predlažemo da date prednost ravnim dugim suknjama ili haljinama s minimalnim dekorom, fokusirajući se na cipele, torbu ili nakit. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.