LJUBAV I VEZE

Ovo su tipovi muškaraca koji će uvijek varati

Avaz.ba

2.10.2017

Nedavno ste se upoznali, on je šarmantan, zabavlja vas... Vodi vas na večere i putovaja i ponaša se kao da ste postali cijeli njegov svijet. I onda ste se zapitali: Gdje je greška? Možda je uopće nema, a možda je riječ o muškarcu koji zna kako sa ženama i dok vam nudi cijeli svihjet na dlanu, s druge strane neće prezati ni pred čim da zadovolji svoje sebične zahtjeve i, primjerice, prevari svoju partnericu... Ovo su znakovi da je riječ o takvom muškarcu... 

Nije mamin sin 

Mnoge žene bježe od muškaraca koji su "mamini sinovi". Ali ako vaš muškarac nema dobar odnos s majkom, ne poštuje je i ne bira riječi kada s njom razgovara, neće ni s vama. Takvi muškarci nemaju poštovanja prema ženama te je vrlo vjerojatno da neće dugo ostati ni u vašoj blizini. 

Zaboravlja na dogovor 

Često "zaboravlja" na vaše dogovore, ne pojavi se u zakazano vrijeme, izmišlja izgovore, mijenja planove, otkazuje vaše dogovore i obavlja nešto "važnije"... 

Ponaša se posesivno i sve kontrolira 

Želi kontrolirati sve u vezi vas. Čita vam mailove, provjerava gdje ćete biti u određeno vrijeme, gdje ste bili...Sve su to znakovi nesigurnosti, ali i dokazi da se "osigurava" da ne naletite na njega negdje dok je s drugom. 

Krije vas ili se hvali s vama na sva zvona 

Oba scenarija mogu imati postavljanje temelja "osiguranja". Ako vas ne dovodi u društvo svojih prijatelja, osigurava se da nitko od njegovih prijatelja zna tko ste vi i ne otkrije se ako bude viđen s drugom. Nitko zapravo ne zna, jeste li ta druga zapravo vi. Ako vas hvali na sva zvona, vjerojatno ste jako ponosni što imate tako brižnog i predivnog muškarca pored sebe, ali budite oprezne. To može biti njegov način da sebi osigura "slobodu" ako ga netko vidi s nekom drugom. "Ma ona mi je samo prijateljica, svi znaju koliko volim svoju djevojku, zar možete i pomisliti da bi ja varao?"


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.