SLAVNA GLUMICA

Skarlet Johanson: Nakon dva razvoda otkrila sam tajnu uspješnog braka

S trećim mužem je već duže vremena u sretnom odnosu

Skarlet Johanson. Instagram

M. Z.

5.5.2023

Jedna od najljepših žena svijeta Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) otkrila je koja je njena tajna dugog i sretnog braka. Slavna glumica iza sebe ima dva razvoda.

Nije to to

S poznatim kolegom Rajanom Rejnoldsom (Ryan Reynolds) bila je od 2008. do 2011., a nakon tri godine "bračne pauze" opet se udala 2014. za francuskog novinara Romena Dorijaka.

I s njim je poslije tri godine, isto kao i s Rejnoldsom, shvatila da to nije to, nakon čega je uslijedio novi razvod.


Nakon toga upoznaje glumca Kolina Josta (Colina Josta), s kojim ulazi u vezu 2017., a tri godine kasnije sretni par izgovara sudbonosno "da".

Skarlet je ovih dana gostovala u podcastu poznate glumice Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), gdje je otkrila šta je naučila o sebi i braku tokom svih ovih godina.

- Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga. Nisam mogla da shvatim. Ali u nekom trenutku sam razumjela da mi je jako važno da budem sa saosjećajnom osobom. To je osnovna karakteristika koja mora da postoji kod mog partnera. I mislim da je razumijevanje osnovnih stvari koje su vam potrebne kod partnera neophodno za dugovječnost vašeg odnosa. Kod mene je identificiranje tih stvari definitivno promijenilo igru - rekla je Skarlet Johanson.

Kćerka i sin

Glumica ima osmogodišnju kćerku Rouz s bivšim mužem Romenom Dorijakom, kao i sina Kozma, koji ima nešto više od godinu i po, sa sadašnjim suprugom Jostom, prenosi ''Glossy''.

- Konačno sam mogla da počnem poštovati sebe dovoljno da znam šta su osnovne stvari koje su mi neophodne i da budem uredu s tim. To je bila moja životna lekcija - objašnjava Johanson.

Kaže da je sada veoma sretna sa svojim partnerom, kao i da je preduvjet za to blagostanje bio da shvati šta je njoj potrebno od veze. Sve te stvari je prepoznala u Jostu i sada vidi daleku budućnost s njim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.