NAKON DVA PROPALA BRAKA

Skarlet Johanson treći put rekla "da"

Vijest o vjenčanju holivudske zvijezde i koautora američkog šoa "Saturday Night Live'", na društvenim mrežama podijelila je neprofitna organizacija "Meals on Wheels America"

L. K. P.

Johanson: Pronašla treću sreću

Foto: Agencije


Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), zvijezda Marvelovih filmova i poznati komičar Kolin Džost (Colin Jost) svoje zaruke i vezu dugu tri godine proteklog su vikenda okrunili brakom na intimnoj ceremoniji vjenčanja.

Vijest o vjenčanju holivudske zvijezde i koautora američkog šoa "Saturday Night Live'", na društvenim mrežama podijelila je neprofitna organizacija "Meals on Wheels America".

-Oduševljeni smo što javnosti možemo saopćiti vijest da su se Skarlet Johanson i Kolin Džost vjenčali tokom vikenda na intimnoj ceremoniji okruženi svojim najbližima i slijedeći sigurnosne mjere u prevenciji širenja virusa Covid-19. Njihova vjenčana želja je da pomognu u zbrinjavanju starijih osoba tokom ovih teških vremena podržavajući rad naše organizacije - stoji u objavi.

  • Skarlet i Kolin upoznali su se tokom njegove prve godine rada na šou "Saturday Night Live"

    Skarlet i Kolin upoznali su se tokom njegove prve godine rada na šou "Saturday Night Live"

    Foto: Agencije


Skarlet i Kolin upoznali su se tokom njegove prve godine rada na šou "Saturday Night Live", kada je dobio zadatak da napiše skeč za slavnu glumicu, a koja je vodila šou prvi puta.

Zvijezda Marvelovih filmova iza sebe ima brak s glumačkim kolegom Rajanom Rejnoldsom (Ryan Reynolds) i francuskim novinarom Romainom Dauriacom s kojim ima petogodišnju kćerku Rouz (Rose).

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na