NIJE BIO DOVOLJNO OPREZAN

Otkrila je da je zaručnik vara po jednom detalju na fotografiji

Saznala je to samo 26 dana prije vjenčanja. Otkazala ga je, a mnogi su joj rekli da je ''dobro prošla''

Prevare u vezi. Instagram

M. Z.

11.7.2023

- Otkazala sam svoje vjenčanje jer sam, sada već bivšeg, zaručnika pronašla na stranici za odrasle. Trebalo je to biti veliko vjenčanje sa 101 gostom iz cijele Amerike. No, počeli su se pojavljivati neki znakovi za uzbunu i počela sam istraživati. Ne znam jesam li pronašla ono što sam htjela, ali valjda jesam, ispričala je Lila (Leela) Li na TikToku.

Otvorena veza

Zbog toga je, kaže, otkazala svoje vjenčanje samo 26 dana prije termina.

Bili su tri godine u vezi, a posljednjih godinu zaručeni i njihove porodice odlično su se slagale. No kada je on uoči vjenčanja predložio da imaju otvorenu vezu, njoj je to bilo previše i otišla je kod prijateljice na sedam dana da se smiri.

Jedan dan trebala je otići nešto napraviti na svom kompjuteru pa se vratila kući.

- Upalila sam kompjuter i vidjela da ima puno stvari u smeću, naravno da sam kliknula da vidim o čemu se radi. Sve je to bila izbrisana historija posjećivanja stranice za odrasle - ispričala je.

Tada se vratila kod prijateljice i njih dvije su krenule istraživati tu stranicu. Nisu mogle pronaći nigdje njegovu fotografiju, a onda su otišle potražiti ima li nešto među oglasima gdje su muškarci tražili muškarce.

Nije dugo prošlo i jedna joj je fotografija bila poznata. Prepoznala je njegov dio tijela i svoju novu posteljinu koju je nedavno kupila za njihovu spavaću sobu.

- Te plahte su bile nove, tako da se ne radi o nečem starom, već o vrlo svježoj aferi - rekla je.

Nudio objašnjenja

Spoznaja je šokirala i ubrzo je nazvala zaručnika kako bi ga pitala o čemu se radi. On se počeo izmotavati i ponudio joj je neka objašnjenja, ali ništa je nije moglo smiriti.

Otkazala je vjenčanje 26 dana prije termina.

Njena priča postala je viralna na TikToku, gdje je vidjelo nekoliko miliona ljudi. Mnogi su joj rekli kako je dobro prošla jer je bolje saznati da te neko vara 26 dana prije vjenčanja nego 26 dana poslije, piše ''Mirror''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.